ALBERT HEISS

Înființată în 1921 ca o afacere de familie, de către maestrul mechanic în chirurgie Albert Heiss, firma care îi poarta numele celui ce a înființat-o, se bucură de peste 90 de ani de experiență recunoscută.


Compania Albert Heiss GmbH & Co. este partenerul tău de success în ceea ce privește fabricarea și vânzarea de instrumente chirurgicale oftalmice, de înaltă calitate. Înființată în 1921 ca o afacere de familie, de către maestrul mechanic în chirurgie Albert Heiss, firma care îi poarta numele celui ce a înființat-o, se bucură de peste 90 de ani de experiență recunoscută.

Firma Albert Heiss oferă clienților din domeniul chirurgiei oculare servicii de încredere, rapididate în livrare, produse de înaltă calitate și un portofoliu complex de instrumente medicale și consumabile. Gamele de produse existente în portofoliul firmei cuprind mai mult de 1500 de articole. Nu numai că produsele sunt lucrate foarte rapid și precis, dar sunt si foarte fiabile, livrându-se doar instrumente medicale de primă clasă.

Succesul firmei Albert Heiss dovedește faptul că instrumentele produse de aceasta se bucura de o desebita apreciere din partea utilizatorilor.