CristalLens

Începând cu material prima, până la procesele de ambalare și distribuție, toate activitățile desfășurate în cadrul firmei Cristalens sunt ghidate de trei cuvinte: siguranța pacienților, înovație și accesibilitate.


Alegând Cristalens, fiecare partener colaborează, practic, cu un laborator complex care poate oferi soluții viabile oricărui specialist. Începând cu material prima, până la procesele de ambalare și distribuție, toate activitățile desfășurate în cadrul firmei Cristalens sunt ghidate de trei cuvinte: siguranța pacienților, înovație și accesibilitate.

Compania CRISTALENS a fost fondata in anul 1994 și avea, inițial, caracter de distribuitor pentru dispozitive medicale folosite în chirurgia cataractei. În anul 2006, compania Cristalens și-a creat propria linie de producție pentre cristaline hidrofobice și hidrofilice.

În anul 2008, Cristalens a adoptat un nou material de fabricare pentru cristaline (hidrofobic phenoxy ethyl acrylate) care oferă posibilitatea specialistului de a realiza o incizie mai mică de 1.8micro mm. În anul 2013, Cristalens a primit premiul pentru inovație pentru acest nou tip de cristalin produs.

Profesionișii Cristalens se asigură că fiecare efort depus în realizarea produselor din portofoliu oferă protecție optima pentru pacienți. Firma Cristalens lucrează doar cu furnizori certificați ISO, recunoscuți și apreciați în industria oftalmologiei. Producătorul Cristalens este certificat ISO 9001/ 2008 și NF EN ISO 13485/ 2003. Toate cristalinele produse sunt certificate

Implicând medici oftalmologici renumiți și chimiști în procesul de cercetare, și ingineri competenți în procesul de producție și colaborând cu cele mai de prestigiu universități din Franța, Cristalens reușește să aducă un plus de nou în industrie, o data cu fiecare produs lansat pe piață.