FARMIGEA

Înca din anul 1946, lucrăm cu energie și tenacitate pentru starea de bine a oamenilor, implicându-ne activ și eficient în procesele de cercetare, producție și distribuție a produselor de îngrijire a sănătății.


Dezvoltare sustenabilă, încrederea consumatorilor și un istoric de necombătut sau, într-un cuvant, Farmigea. Farmigea este un grup Italian cu renume în domeniul farmaceutic, ce a luat naștere în Pisa, în anul 1946; grupul Farmigea activează pe piața farma internațională și este focusat pe cercetare, producere și distribuția produselor (medicamente și dispozitive medicale) destinate oftalmologiei și îngrijirii ochilor.

De peste 70 de ani, grupul Farmigea este condus de catre familia Federighi, confirmând, într-un context global mânat de schimbări frecvente în industria farmaceutică, o companie solidă, cu un brand bine înrădăcinat, având un background puternic evidențiat și o viziune clară asupră viitorului: aceea de a garanta sănătatea pacienților care folosesc produsele existente în portofoliul Farmigea.

Farmigea a fost prima companie care în anii ’70 a introdus pe piața farma lacrimile artificiale de tip monodoză, fără conservanți, create, în premiera pentru Italia, prin dezvoltarea unei relații strânse între industria farmaceutică și universitățile de profil, focusându-se pe schimbul de informații și a experiențelor valoroase, dezvoltând, totodata, idei și proiecte îndrăznețe. Responsabilitatea și produsele de înaltă calitate sunt cele mai evidente trăsături care evidențiază brandul Farmigea, caracteristici recunoscute de peste 7000 de oftalmologi din Italia și nu numai. Farmigea se bucură de o reputație recunoscută chiar și printre celelalte companii care activează în domeniul farma.

Operând în industria farma după niște standarde atât de înalte, grupul Farmigea garantează calitatea produselor sale prin sistemul de vânzări și distribuție extrem de eficient. Filozofia companiei este următoarea: doar trăind în perfectă armonie cu sănătatea noastră fizică și mentală, ne putem elibera întregul potențial și putem face față oricărei provocări, aparent imposibile.

Toate companiile care fac parte din grupul Farmigea funcționează într-o sinergie perfecta și au ca unic scop găsirea de soluții inovative pentru stakeholderii firmei: pacienți, medici, furnizori, comunitatea locala, autorități fiscale și ale entități publice.

Viziunea și misiunea grupului Farmigea sunt îmbrățișate de fiecare angajat cu aceeași dăruire precum fondatorii companiei:
“VIZIUNE: Inovație în sistemul de îngrijire a sănătății, pentru a îmbunătăți viitorul.
MISIUNE: Înca din anul 1946, lucrăm cu energie și tenacitate pentru starea de bine a oamenilor, implicându-ne activ și eficient în procesele de cercetare, producție și distribuție a produselor de îngrijire a sănătății.”