G-Medics

Echipa din spatele G-Medics este permanent preocupată să descopere noi modalități prin care să își îmbunătățească portofoliul de produse, oferind echipamente moderne si eficiente.


G-Medics este o companie de origine sud-coreană, producătoare de echipamente medicale de uz oftalmologic, precum autorefractometre, lensmetre, mașini de șlefuit și altele.

Produsele marca G-Medics care se regăsesc, în prezent, în România sunt optotipurile de tip LCD, disponibile sub mai multe configurații. Achiziționând echipamente produse de firma G-Medics veți descoperi funcționalitate ridicată și sisteme complexe pentru diagnostic în oftalmologie, ușor adaptabile oricărui cabinet.

Filozofia G-Medics presupune, în primul rând, onestitate față de partenerii de afaceri. Înființată în anul 2013, firma G-Medics are ca singur obiectiv să construiască echipamente medicale de cea mai înaltă calitate pentru a asigura suport viabil specialiștilor oftalmologi din întreaga lume.

Echipa din spatele G-Medics este permanent preocupată să descopere noi modalități prin care să își îmbunătățească portofoliul de produse, oferind echipamente moderne si eficiente. Despre producătorii sud-coreeni se știe că sunt deosebiți de atenți la detalii, mai ales când vine vorba despre echipamente medicale, iar G-Medics nu este o excepție de la regulă, dovada vie constând în feedback-ul pozitiv de care s-au bucurat încă de la intrarea pe piața românească.