Lightmed

LIGHTMED este o companie care produce tehnologie medicală de uz oftalmologic, fiind dedicată dezvoltării, fabricării și comercializării unei game complete de sisteme laser inovatoare pentru chirurgia oculară.


LIGHTMED este o companie care produce tehnologie medicală de uz oftalmologic, fiind dedicată dezvoltării, fabricării și comercializării unei game complete de sisteme laser inovatoare pentru chirurgia oculară. Portofoliul de produse al firmei Lightmed include echipamente ultra-moderne pentru chirurgia cataractei, pentru tratarea glaucomului, corneei și a bolilor retinei.

Înființată în anul 1997, având un departament propriu de cercetare și dezvoltare, firma Lightmed s-a focusat pe crearea de tehnologie inovatoare, înglobată în echipamentele produse. Firma Lightmed este recunoscută la nivel internațional pentru garanția calității oferită partenerilor și pentru profesionalismul de care dă dovadă, pornind de la producerea echipamentelor, până la vânzarea și asigurarea suportului post-vânzare, în întreaga lume.

Având sediul principal in SUA și mai multe sedii secundare în partea Asiatică a globului, firma Lightmed reușește să răspundă cu succes tututor nevoilor resimțite de specialștii din domeniul chirurgiei oculare. Sistemele de laser performante, simple sau combinate, disponibile sub diferite configurații și având caracteristici customizabile, asigură succesul oricărei intervenții chirurgicale, devenind liantul perfect între priceperea chirurgului specialist și satisfacția pacientului.