Oertli Instrumente

De peste 60 de ani, Oertli dezvoltă, produce și distribuie cu success echipamente și instrumente chirurgicale de uz oftalmologic, ce ofera specialiștilor posiblitatea de a-și desfășura activitatea într-un mod mai ușor și mai eficient.


Când spunem Oertli, spunem calitate elvețiană și excelență în servicii. De peste 60 de ani, Oertli dezvoltă, produce și distribuie cu success echipamente și instrumente chirurgicale de uz oftalmologic, ce ofera specialiștilor posiblitatea de a-și desfășura activitatea într-un mod mai ușor și mai eficient. Oertli oferă soluții moderne pentru chirurgia cataractei și a glaucomului, dar și pentru operațiile de vitrectomie, punând la dispoziția chirurgilor oftalmologi, echipamente medicale premium ce au caracteristici de necombătut.

Firma Oertli ® Instrumente AG a fost fondată în anul 1955 de către Heinz A. Oertli. Profesionalismul și ideile creative au stat la baza dezvoltării rapide a echipamentelor pentru chirurgia oftalmologică. Pe lângă instrumentele de "calitate elvețiană" remarcabilă, printre primele produse dezvoltate de Oertli sunt implanturile enucleare (1957), materialul de sutură steril și ace sterile (1959).

Recunoașterea internațională a companiei Oertli Instrumente AG a început în anul 1965 o dată cu dezvoltarea primelor instrumente din Europa pentru îndepărtarea corpului vitros (vitrectomie), în colaborare cu Prof. Rudolf Klöti (Zurich). Acest nou echipament, pionier în domeniul oftalmologiei, a facut posibilă, pentru prima oară la nivel mondial, intervenția chirurgicală asupra retinei. De atunci, Oertli® și- a menținut poziția de lider în domeniul echipamentelor de uz oftalmologic pentru chirurgie, poziție solidificată constant prin dezvoltarea de noi echipamente pentru chirurgia cataractei, mai performante și mai eficiente.

În prezent, competențele și cunoștințele interdisciplinare dezvoltate de companie, fac posibilă o evoluție glorioasă, dovedită prin vânzările extraordinare de echipamente, microinstrumente extrem de precise și de elemente chirurgicale sterile, la nivel mondial. Marca OERTLI ®, simbolizată prin imaginea vulturului, se bucură de o reputație vestită în lume. Oertli este o companie independentă, de familie și deține o fabrică care este în conformitate cu cele mai noi standarde de siguranță și de calitate.