PHARMPUR

Viziunea companiei Pharmpur este de a valorifica cele mai noi descoperiri științifice, dar și inovațiile existente în industria farma pentru a atenua simptomele îmbătrânirii populației.


Pharmpur este o companie ce produce medicamente și dispozitive medicale, în siringi şi flacoane. Având la bază un simplu laborator specializat, Pharmpur s-a dezvoltat treptat într-un furnizor complet ce oferă soluții viabile pentru problemele existente în domeniul oftalmologiei. Combinaţia liniilor de productie moderne cu activităţilor de cercetare şi dezvoltare, au permis perfecționarea procedurilor de fabricaţie şi extinderea gamelor de produse, respectându- se un sistem strict de management al calităţii.

Viziunea companiei Pharmpur este de a valorifica cele mai noi descoperiri științifice, dar și inovațiile existente în industria farma pentru a atenua simptomele îmbătrânirii populației. Produsele realizate în acest scop trebuie sa răspunda nevoilor pacienţilor, chirurgilor şi personalului medical auxiliar, deopotrivă. Încredere şi fiabilitate atât pe plan intern cât şi extern, un cadru propice pentru evoluţie şi dezvoltare, relaţii nediscriminatorii şi o cultură deschisă a mediului de business, toate acestea sunt valori de referință pentru Pharmpur.

Succesul în afaceri a fost atins și datorită sistemului de management eficient, Pharmfur reprezentând o organizație cu structuri transparente şi cai decizionale scurte, nivel atins prin colaborarea strânsă a departamentelor din componența întregului business. Astfel, s-a permis încă de la începuturi, o procesare rapidă a dorinţelor, sugestiilor şi nevoilor clienţilor companiei.

Toți membrii managementului au mulţi ani de experienţă profesională în domeniul oftalmologiei, ceea ce garantează o mare responsabilitate asumata, în ceea ce privește produsele lansate.