Viewm

Cu o abordare inovatoare în ceea ce privește dezvoltarea în domeniul oftalmologiei, compania View-M Technology tinteste sa devina lider de piata prin calitatea produselor realizate.


Bazată pe o abordare inovatoare în ceea ce privește dezvoltarea în domeniul oftalmologiei, compania View-M Technology a fost înființată în anul 2008 și dezvoltă echipamente medicale de uz oftalmologic. Scopul View-M este mai mult decat evident: pe lânga acela de a oferi produse de calitate, compania tinde către poziția de lider de piață. Cele mai cunoscute echipamente existente în portofoliul firmei View-M sunt proiectoarele de teste de tip LCD, disponibile sub diferite configurații.

Pentru prima data în Coreea de Sud și a treia oara în întrega lume, View-M Technology a dezvoltat și produs un optotip electronic unic, utilizând propria tehnologie și propriile resurse. În plus, View-M Technology furnizează produse în peste 70 de țări din întreaga lume, astfel că obiectivul de a ajunge în poziția de lider pe piața optotipurilor LCD, nu pare foarte greu de atins.

Pentru ca miracolele în tehnologie chiar să fie posibile, întregul executiv și întreaga echipa View-M Technoloy depune eforturi considerabile pentru a dezvolta și a marketa nu doar sistemele de diagnostic oftalmologic, dar și sisteme de îngrijire a ochilor care să ducă către o mai bună activitate de profilaxie.
Toate echipamentele View-M întrunesc cele mai noi standarde de calitate și siguranță din domeniul oftalmologiei, fiind aprobate și avizate de către toate unitățile legislative competente.