VSY Biotechnology

Misiunea companiei VSY Biotechnology este de a dezvolta produse inovatoare în domeniul farma, al dispozitivelor medicale și al biotehnologiei, bazându-se pe dezvoltare sustenabila.


Misiunea companiei VSY Biotechnology este de a dezvolta produse inovatoare în domeniul farma, al dispozitivelor medicale și al biotehnologiei, bazându-se pe dezvoltare sustenabilă și reprezentând un promotor și un punct de referință pentru celelalte companii ce activează în domeniul farma și cel al oftalmologiei. Aceste priorități au ghidat, încă de la începuturi, acțiunile întregului mecanism de business din cadrul firmei VSY Biotechnology pentru a oferi siguranta, eficienta si produse de calitate.

VSY Biotechnology este o companie inovatoare ce se focusează pe satisfacția consumatorului, realizand produse de uz oftalmologic de calitate premium, special concepute pentru a îmbunătăți vederea și confortul pacienților din întreaga lume. Începând de la înființarea companiei și până în prezent, respectarea cu responsabilitate a standardelor de siguranță și de calitate au reprezentat sursa succesului. Pentru a răspunde nevoilor pacienților și profesioniștilor din domeniul sănătății din întreaga lume, VSY Biotechnology își distribuie produsele în peste 60 de tări la nivel mondial, operând întregul proces prin interiorul sediului localizat în Amsterdam.

Bucurându-se de un know-how asumat în domeniul biotehnologiei, VSY va continua să aducă lumina lumii, combinând disciplina cu experiența și profesionalismul. Fiecare zi, înseamnă pentru VSY un nou pas pentru a face viețile oamenilor mai bune. Astfel, calitatea produselor și dorința de a oferi siguranță se afla printre prioritățile de top în desfășurarea afacerilor. Compania VSY a obținut toate certificările de calitate și siguranță, precum și mărci CE pentru întreg portofoliul de produse.

Numele de brand VSY Biotechnology asigură clientul, în primul rând, de respectarea standardelor înalte de calitate și respectarea tuturor reglementărilor din domeniul oftalmologiei, reprezentând un partener de încredere pentru specialiști și pentru pacienții acestora. Viziunea firmei VSY este de a realiza produse ce înglobează cele mai noi tehnologii, având un mindset deschis către inovație, viziunea companiei VSY este de a deveni un brand internațional ce beneficiază de o creștere sustenabilă bazată pe creșterea calității vieții oamenilor.